Nastavljena akcija čišćenja javnih površina

Javno komunalno preduzeće Komunalac u saradnji sa Odeljenjima za zaštitu životne sredine i komunalne policije Gradske uprave i kompanijom Por Werner Weber sprovelo je danas akciju uređenja javnih površina na teritoriji grada Leskovca. Očišćen je prostor u parku Devet Jugovića, parku na Hisaru kod repetitora i prostor u Spomen parku.

,,Cilj današnje akcije je očuvanje našeg životnog prostora i očuvanje životne sredine. Odavde se pruža divan pogled na naš grad i ovde građani dolaze kako bi uživali u prirodi. Akcija je usmerena ka oplemenjivanju i uređenju za izletnike i naše sugrađane koji vole da dolaze na Hisar“ , rekao je predsednik Mesne zajednice Moša Pijade Predrag Momčilović.

On se zahvalio predstavnicima Odeljenja komunalne policije i zaštitu životne sredine, preduzećima Komunalac i Por Werner Weberu i dodao da će se ovakve i slične akcije sprovoditi i ubuduće.Lokalna samouprava na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem mnogo ulaže u zaštitu životne sredine i unapređenje životnog prostora.

Akcija uređenja javnih površina na teritoriji grada koju sprovode komunalna preduzeća u saradnji sa odeljenjima gradskih uprava biće nastavljena i sutra u 11 časova čišćenjem lokacije na prostoru Pašine česme.