Novi Bečej u Leskovcu

Nakon turnira u uličnom basketu na sinoćnoj leskovačkoj manifestaciji letnji festivali 2018, predstavio se gimnastički klub Cosmogym.

Posetioci su imali prilike i da se upoznaju sa običajima Novog Bečeja

,,Ono što ćemo predstaviti je colokupna naša ponuda koju smo objedili u par sati i sastoji se iz dva segmenta. Jedan je građanski Novi Bečej, to je kraj 18 i početak 19 veka. U drugom delu pripremili smo za vašu publiku, koja možda i nema priliku da mnogo posećuje naše severne krajeve, da oseti čari onog svakodnevnog života u banatu, a to su šala, humor, pesma, igra,, kazao je direktor TO Novi Bečej Saša Dujin.

Poznati po dobroj gurmanskoj hrani, sinoć su za degustaciju pripremili jedan od specijaliteta svoga kraja, gulaš, za čiju pripremu nam ja recept otkrio upravo direktor TO Novi Bečej

U okviru manifestacije za ljubitelje ribolova organizovana je prezentacija mušičarskog ribolova.

Za sutra od 18 sati i 30 minuta najavljen je turnir u uličnom basketu, od 20 sati izložba najboljih radova sa radionice suvenira sa temom Šop Đokićeve kuće, od 20 i 30 predstavljane Oxford school-škole stranih jezika, a od 21 i 15 monodrame Ivana Bekjareva ,,Smeh, samo smeh,,.