Novogodišnji paketići za mališane na Odeljenju pedijatrije

Učenici Medicinske škole posetili su mališane smeštene na odeljenju pedijatrije leskovačke Opšte bolnice, družili se sa njima i podelili im novogodišnje paketiće.

Humanitarna organizacija „Pokreni Život“ u saradnji sa Medicinskom školom i ostalim mnogobrojim kompanijama realizovala je projekat „Za decu u Novoj godini“ čiji je cilj podela novogodišnjih paketića deci koja se leče na Odeljenju pedijatrije. Ovo je još jedna u nizu novogodisnjih tradicionalnih humanitarnih akcija jer su

novogodišnje paketiće dobili i učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje ,,11 oktobar“ , kazao je dr Nebojša Miljković predsednik UO Humanitarne organizacije „Pokreni Život“.

Za vreme darivanja bitno je okrenuti se ka deci i onima kojima je podrška najbitnija i izmamiti osmeh na njihovom licima.Učenici Medicinske škole u Leskovcu tradicionalno organizuju podelu novogodišnjih paketića mališanima na Odeljenju pedijatrije.

Realizacijom ovog projekta poslali smo jasnu poruku deci i stavili im do znanja da neko misli na njih i da na ovom svetu nisu sami,rečeno je ovom prilikom.