ODBOJKAŠICE PUSTE REKE IZ BOJNIKA ULAZE U DRUGU LIGU

Povodom ulaska odbojkašica ,,Puste reke“ u drugu ligu danas je u kafiću bojničke Hale sportova upriličen svečani koktel.Ovom prilikom predsednik opštine Nebojša Nenadović istakao je da će lokalna samouprava podržati sva nastojanja koja imaju za cilj afirmaciju mladih na polju sporta i promovisanju zdravih stilova života.

Predsednik Međuokružnog odbojkaškog saveza čestitao je ovom klubu ulazak u drugu ligu i istakao da je za ovaj uspeh veoma zaslužna i lokalna samouprava.

Srđan Ivković, trener odbojkašica Puste reke istakao je da iza ovog uspeha stoji veliki rad i odricanje. On je dodao da svakako nije izostala ni podrška lokalne smouprave koja je prepoznala vrednost sporta i dala vetar u leđa i igračicama i upravi kluba, a u tom procesu bitan faktor je bio i Sportski savez opštine Bojnik.

Na ovoj svečanosti odbojkašicama koje će braniti boje Bojnika u okviru druge lige uručene su patike, ali i određeni novčani bonusi koje je obezbedila lokalna samouprava koja je na taj način pokazala svoju podršku i želju da se nastavi u tom pravcu.