ODRŽANA JAVNA RASPRAVA O OTUĐENJU BIVŠEG JUGEKSPRESSA

Na danas održanoj javnoj licitaciji za otuđenje lokacije bivšeg Jugekspressa s objektima,  Privredno društvo M3 Plus Marinković d.o.o. čije je sedište u naselju Navalin kod Leskovca, kupilo je po početnoj ceni građevinsko zemljište sa dva objekta, ukupne površine 21.269 kvadratnih metara po početnoj ceni od 75.772.149 dinara, kao jedini ponuđač.

Porodična firma Marinković nije još uvek odlučila kako će iskoristiti kupljeni prostor, jer kako ističe Novica Marinković postoji nekoliko ideja, između ostalog i za magacinski prostor. Kako je naglasio, suma koju je platila ova firma nije velika, jer ga je otac savetovao da sve što se danas plati skupo, kad se prenoći to više nije.

Reč je o zemljištu i zgradama bivšeg prevoznika na teritoriji Leskovca i šire, Jugekspresa, koje je lokalna samouprava otkupila pre nekoliko godina uz saglasnost vlade Republike Srbije.

 Ovaj deo grada na ulazu u Leskovac je postao prava industrijska zona, jer su u svoje pogone, nakon otkupa parcela od lokalne samouprave, uložile kompanije Dits, Jura, Frenki komerc.

JAVNA RASPRAVA