OPŠTINSKI ODBOR SNS-a BOJNIK OŠTRO OSUĐUJE, KAKO SE NAVODI DIVLJANJE HULIGANA NA PROTESTIMA U BEOGRADU I POJEDINIM DRUGIM GRADOVIMA SRBIJE

,,Kao predsedniik opštine Bojnik i koordinator Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u ovom mestu osetio sam potrebu da se obratim u ime  normalne i pristojne Srbije i najoštrije osudim divljanje huligana organizovanih od strane kriminalnih grupa kojima smeta snažna, stabilna  i moderna Srbija“.

Predsednik opštine Bojnik i poverenik SNS-a u ovom mestu Nebojša Nenadović dodao je ,,ne mogu , a da se ne zapitam da li je normalno nazvati da je miran građanski protest napad na policiju, upad u državne institucije i ugrožavanje mira i stabilnosti.

On je postavio pitanje kome odgovara destabilizacija države?

Odgovor na ovo pitanje se logično postavlja jer se zna da je sve ovo u interesu šačice opozicionih lidera koji nisu smeli da izađu na izbore, koji su se krili iza nekakvog  bojkota jer nemaju podršku naroda i toga su svesni pa žele da preko huligana preuzmu vlast.

Nenadović je dodao da najoštrije  osuđuje dvodnevno divljanje i rušenje Beograda i destabilizaciju Srbije.

On je podvukao da je žalosno što se na  pojedinim snimcima među demontrantima vide i pojedini građani Bojnika.

Nenadović je poručio da ,,Srbija nikada nije bila jača , sigurnija u svoj put i stabilnija što su građani potvrdili svojim glasovima i na izborima“.

Bratislav Lekić