OŠ “Branko Radičević“ iz Vranja pobednik takmičenja u rukometu

Zavrženo je Republičko takmičenje osnovnih škola za dečake u rukometu. Pobednik je osnovna škola “Branko Radičević“ iz Vranja, drugo mesto pripalo je osnovnoj školi “Milan Munjaš“ iz Gornjeg Milanovca, a treće mesto zauzela je osnovna škola “Momčilo Nastasijević“ iz Gornjeg Milanovca.

Takmičenje je bilo naporno jer se održava na dve lokacije, igra se u dve grupe i to svako sa svakim i nakon toga igra se za plasman od petog do osmog mesta i za plasman od prvog do četvrtog mesta.

Zaista najbolja i jako složna bila je ekipa iz Vranja i zasluženo je  osvojila prvo mesto.

Pehare, medalje i diplome, podelili su predstavnici sudijske organizacije, sekretar Gradskog saveza za školski sport Bojan Nedeljković i koordinator saveza za školski sport za Jablanički okrug Ivan Cvetanović.

Celo takmičenje je organizovano na odličnom nivou, sve ekipe su prezadovoljne smeštajem i samom organizacijom. Celu organizaciju su pomogli  Policijska uprava, Domovi zdravlja u Leskovcu i Bojniku (sportska medicina), Sportski centar i naravno grad Leskovac.

Organizatori takmičenja su Savez za školski sport Srbije, Gradski savez za škoski sport Leskovac, a sve je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta  ističu iz leskovačkog saveza za školski sport.