OSNOVNA ŠKOLA „SLAVKO ZLATANOVIĆ“ U MIROŠEVCU OBELEŽILA 105 GODINA POSTOJANJA

Osnovna škola Slavko Zlatanović u Miroševcu danas je priredbom i isticanjem uspeha i podelom nagrada učenicima obeležila 105 godina postojanja i rada.

U ime grada Leskovca i gradonačelnika Gorana Cvetanovića obratio se Oliver Antanasijević zamenik predsednika Skupštine grada Leskovca. Više od veka postojanja svedoči da se i u ovom delu našeg grada predano radilo na polju obrazovanja. Svi, a naročito mi koji smo iz vučjanskog kraja, ponosni smo na to što ova škola 105 godina obrazuje mlade naraštaje.

Direktor škole Bratislav Stanković se zahvalio svima koji su uveličali proslavu dana škole, svim ulaganjima u objekat, kao i podršci gradonačelnika Cvetanovića i grada Leskovca i kazao da je svoja prva znanja u ovoj školi stekao veliki broj uspešnih ljudi.

Stanković je podvukao da je grad je u proteklom periodu od godinu dana uložio značajna sredstva u Odeljenju u Slavujevcu za sanaciju zidova i podova, u Igrištu je postavljren novi pod u učionici, u Miroševcu smo dobili video nadzor i u toku je izrada projekta za sanaciju objekta.

Gradonačelniku Cvetanoviću direktor škole je uputio zahvalnicu za podršku radu škole koju je u njegovo ime primio Olover Antanasijević.

Mališani svih razreda su povodom Dana škole izveli i prigodan program.

MiroševceOsnovna škola Slavko Zlatanović