OTVORENA PUMPA „LUKOIL“ NA PUTU LESKOVAC – VLASOTINCE

Na rekonstruisanom putu između Leskovca i Vlasotinca od danas svoje usluge Leskovčanima i svim zainteresovanima nude benzinska stanica „Lukoil“ i objekat za tehnički pregled CVS i Globus osiguranje.

Ovu pumpu svečano je otvorio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Kako je ovom prilikom istakao Cvetanović Leskovac postaje mesto privlačno za investitore i ne postoji deo grada koji nije ulepšan ili infrastrukturno poboljšan. Ovde je kombinacijom kapitala kompanije Lukoil i lokalnog preduzetnika Frenki Komerc otvorena druga pumpa u našem gradu, investicija vredna 400 hiljada evra i kada dodamo tehnički pregled kompanije Globus, dolazimo do ukupne investicije od oko milion evra na ovom prostoru. On je dodao da će zaposlenje u novom objektu  pronaći 10 radnika, a u Leskovcu ih za ovu kompaniju sada radi ukupno 20.

Generalni direktor kompanije Lukoil Denis Rjupin je naglasio da Komanija Lukoil Srbija zajedno sa svojim partnerom otvara novu benzinsku stanicu. U ovom objektu, kako je rekao prodavaće se kvalitetni proizvodi, što podrazumeva najbolje naftne derivate.

Iz kompanije Lukoil su danas najavili da će prvih 100 kupaca dobiti simbolične poklone i da će derivati do kraja februara biti jeftiniji za 5 dinara po litru.

U neposrednoj bilizini, a u sklopu kompleksa otvoren je i savremeni CVS Globus tehniči pregled gde će se vršiti najsavremeniji pregled vozila.

LUKOIL