Počeli radovi na izgradnji trafostanice kod hale „Partizan“

Počeli su radovi na izgradnji trafostanice i elektronapajanja podstanice kod sportske hale „Partizan“, za koje je sredstva izdvojio Grad Leskovac u iznosu od  4,9 miliona dinara.

Radove izvodi Novosadska firma GAT  i biće završeni u roku od 30 dana, kazao je na konferenciji za novinare, direktor preduzeća Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

Ovi radovi izvode se u cilju snebdevanja električnom energijom novoizgrađene sportske hale Dom Partizana, i svih radova neophodnih za dobijanje upotrebne dozvole.Nakon potpisivanja ugovora na ovoj lokaciji biće urađeno i parterno uređenje koje će izvesti leskovačka firma SISTEM SNL Graditelj, kazao je direktor Javnog preduzeća Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić.

On je  najavio i da će u narednim danima započeti postavljanje klupa, biciklarnika i kanti na teritoriji grada.

„Iz budžeta Grada Leskovca izdvojeno je 1,5 miliona dinara za nabavku dvanaest klupi, pet biciklarnika i trideset i dve betonske kante koje će biti postavljene u centru grada. Ovom prilikom želim da apelujem na sve građane da ne uništavaju zajedničku imovinu, već da čuvaju ono što imamo“,rekao je Nikolić.