Počeli su radovi na izgradnji saobraćajnice u Pridvorici.

Radovi  u dužini od preko 3.000m se izvode iz centra sela u pravcu crkve Svetog arhangela Gavrila  i u pravcu ciglane prema Zeletovu.  Vrednost radova je  310.579 evra.Izvođač radova je konzorcijum firmi ,,Vodogradnja,, iz Pukovca i ,,Trace PZP,, Vranje,,.

Radove su danas obišli predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović I predsednik Skupštine Dejan Stojanović sa saradnicima.

Projekat „Izgradnja pristupnog puta do kulturno-verskih mesta u opštini Bojnik u Srbiji i opštini Zemen u Bugarskoj“ se finansira sredstvima Evropske Unije u okviru prvog poziva INTERREG-IPA programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija. Ovo je izuzetno važna investicija za našu opštinu, a još važnija za Mesnu zajednicu Pridvorica. Radovi bi trebalo da budu završeni do polovine juna kaže predsednik Skupštine Dejan Stojanović

Meštani Pridvorice kažu da je izgradnja puta od velikog značaja za njih, jer više neće morati da gaze blato,dešavalo se da preko zime i kolima ne mogu da prođu ovim putem,dok je u toku leta bilo dosta prašine, a na asfaltiranje ove saobraćajnice čekali su mnogo godina.

Opština Bojnik je bila vodeći partner na ovom projektu, dobila je sredstva u iznosu od 374.000 evra dok je partnerska Opština iz Bugarske Zemen dobila 200.000 evra.