PODELA NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA U SEVERNOM DELU GRADA

Tradicionalna podela novogodišnjih paketića koju Grad Leskovac organizuje godinama unazad danas je započeta druženjem sa mališanima u pečenjevačkom i brestovačkom kraju i to u Međi, Brestovcu i Pečenjevcu. U severnom delu grada ukupno je podeljeno oko 500 paketića.

Gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović je uručio paketiće mališanima u svim ovim mestima, obratio se deci i roditeljima:

„Na ovom svetu nema lepšeg prizora od dečjih osmeha i zato smo odlučili da vam omogućimo da uživate u prednovogodišnjoj euforiji. Ovo je jedan mali znak pažnje. Deca su najvažniji deo našeg društva i treba ih uvažavati, voleti, slušati, hrabriti, podržavati. Jedino tako će izrasti u prave ljude koji će sutradan slediti primere koje smo im mi dali. Stoga, potrudimo se da ono najbolje što imamo u sebi pokažemo deci i izvedemo ih na pravi put. Podelom novogodišnjih paketića i na moje veliko zadovoljstvo danas smo počeli podelu paketića u severnom delu grada da obradujemo naše najmlađe sugrađane.

Koristim ovu priliku da svima čestitam predstojeće praznike. Proslavite ih u zdravlju, ljubavi i veselju. Neka nam ova današnja slika nasmejane dece bude motiv i inspiracija da svet u kome živimo svakodnevno zajednički menjamo nabolje“- zaključio je gradonačelnik Cvetanović.

Predsednik Mesne zajednice Međa Zoran Lazarević je uputio reči zahvalnosti zbog podele paketića i izrazio zadovoljstvo što se okupio veliki broj dece.

Ivana Stojković Jović u Brestovcu je rekla da se paketići dele tradicionalno i svima poželela srećne predstojeće praznike.

Miroslav Stanojević se obratio u Pečenjevcu i zahvalio u ime roditelja  na pokretanju ovako lepe akcije koja traje više od sedam godina.

Novogodišnji paketići