PODELJENE LOPTE I SPORTSKA OPREMA LESKOVAČKIM FUDBALSKIM KLUBOVIMA

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je na terenu sa veštačkom travom pozdravio članove 44 leskovačka fudbalska kluba kojima su podeljene lopte, a predstavnicima Kluba malog fudbala Leskovac sportska oprema. Ukupna vrednost ove donacije je 300.000 dinara, a sredstva je obezbedio Gradski fudbalski savez Leskovca.

Članovima pomenutih klubova obratio se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. On je naglasio da se lokalna samouprava veoma odgovorno odnosi prema svim sportistima, sportskim radnicima i sportskim objektima u našem gradu, što pokazuje i godišnji budžet za finanisiranje sportskih udruženja i klubova, koji iznosi 120 miliona dinara, dok  se sa istim iznosom finanira i  rad SRC Dubočica.

Dušan Stojiljković, predsednik Gradskog fudbalskog saveza se zahvalio gradonačelniku na izdvojenom vremenu i dodao da je saradnja sa Fudbalskim savezom Jablaničkog okruga odlična. On je kazao da će uskoro u Leskovac stići čitav kontigent sa opremom koji će biti podeljen fudbalskim klubovima iz čitavog Jablaničkog okruga. Ova oprema je donacija Fudbalskog saveza Srbije.

Član Gradskog veća Aleksandar Pejčić je dodao da je firma koja je izvodila radove na izgradnji Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda „Sade“ donirala dva kontejnera koja su koristila tokom trajanja projekta fudbalskim klubovima kako bi ih koristili kao svlačionice koje je takođe obišlo lokalno rukovodstvo.

sport