Podeljni ugovori o finansiranju omladinskih projekatau Leskovcu

Podeljni ugovori o finansiranju omladinskih projekata u Leskovcu
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović uručio je na Međunarodni dan mladih, ugovore o finansiranju omladinskih projekata, predstavnicima Udruženja za mlade i učeničkim i studentskim parlamentima srednjih i visokih škola sa teritorije grada Leskovca, koji će biti realizovani do kraja 2019. godine.
Grad Leskovac preko Kancelarije za mlade grada već petu godinu za redom finansira i sufinansira omladinske projekte u cilju podsticanja aktivizma i violonterizma mladih po čemu je Kancelarija za mlade grada Leskovca prepoznatljiva u našoj zemlji. Zahvaljujući rukvodstvu grada, svake godine budžet za finasniranje omladinskih projekata raste, on je 2015. godine iznosio 400 hiljada dinara a danas ta sredstva iznose 1,5 miliona dinara, kazao Cvetanović. On je najavio tradicionalnu nagradnu ekskurziju po Srbiji na koju će ove godine otići sto vukovavca .
Ponosni smo na rezultate koje je Kancelarija za mlade postigla u ovoj kao i svih prethodnih godina.Uspeli smo da zahvaljujući rukovodstvu grada pre svega gradonačelniku, postanemo prepoznatljivi u našoj zemlji a i šire, razvijajući nekoliko servisa za mlade Karijerni, Volonterski i Info centar, Besplatne radionice i program Aktviraj se, rekao je koordinator Kancelarije za mlade Aleksandar Stojanović.
Nikola Pantić ispred udruženja Tomorrowle se zahvalio Gradu, gradonačelniku i Kancelariji za mlade na podršci, kao i svim učesnicima, volonterima i donatorima.

“Tomorrowle je festival alternativne muzike koji postoji već tri godine. Prošle godine smo rasprodali halu sportova a ove godine 30.08. organizujemo humanitarni događaj usmeren ka bolesnoj i siromašnoj deci u Centralnom gradskom parku.“