POLIKLINIKA DCM DONIRALA OPREMU GINEKOLOŠKO-AKUŠERSKOM ODELJENJU LESKOVAČKE OPŠTE BOLNICE

Privatni Dom zdravlja DCM, kao društveno odgovorna zdravstvena ustanova donirao je 50 mantila i kompresa koji su bili preko potrebni Ginekološkom odeljenju.

Kako je kazao pomoćnik direktora leskovačke OB dr Milan Petrović na ovaj način pružena je pomoć u deficitarnom i preko potrebnom potrošnom materijalu, jer se imalo sluha da se naša Opšta bolnica nalazi u procesu rekonstrukcije.

Načelnica Službe Ginekologije dr Slađana Stojanović istakla je značaj ove donacije i pokazanu humanost i solidarnost kolega iz Doma zdravlja DCM na delu, što nije prvi put. Ona je podvukla da svakodnevno mnogi sponzori koji žele da ostanu anonimni doniraju posteljine i drugi potrošni materijal Odeljenju Ginekologije.

U ime donatora Poliklinike DCM obratila se je direktor ove zdravstvene ustanove Milica Pejić koja je istakla da je zadovoljstvo kada može da se pomogne kolegama i da im se na taj način olakša rad.

Sa ovog mesta upućen je apel i drugim organizacijama i pojedincima da pomognu u nabavci osnovnog potrošnog materijala OB Leskovac koja je ustanova zdravstvene zaštite od okružnog značaja.

Čuvajmo zdravljeDCM PoliklinikaOpsta bolnica Leskovac