Poseta Naučno-tehnološkom parku u Milanovu

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa saradnicima posetio je danas Naučno-tehnološki park DCA laboratorije u Milanovu.

Grad Leskovac je kako je kazao gradonačelnik Goran Cvetanović otvoren za sve novine i ideje koje su usmerene ka unapređenju kako kvaliteta života građana, tako i povoljnog poslovnog okruženja za privrednike.Postojanje ove laboratorije već tri decenije pokazuje tradiciju , a gradonačelnik je istakao da Ivica Savić i Naučno-tehnološki park DCA laboratorije zaslužuju oktobarsku nagradu, kao i finansijsku podršku već u budžetu za narednu godinu, ali i realizaciju stručne prakse za mlade.

,,Nismo se predavali nikada, imali smo teškoće koje su delom posledica našeg izbora da se bavimo time, kao i teškoće koje su posledica viđenja ove sredine,kao i međusobnog usaglašavanja interesa i prioriteta, ali da bi se trajalo moramo jedni druge da slušamo“kazao je Ivica Savić.

Kako zaključeno prilikom današnje posete Naučno-tehnološkom parku DCA laboratorije u Milanovu cilj ovakvih aktivnosti rukovodstva grada je da se Leskovac načini inovativnom prestonicom Srbije.