PREDSEDNIK OPŠTINE BOJNIK NEBOJŠA NENADOVIĆ DOBIO PRESTIŽNO PRIZNANJE PRVI OSKAR SRBIJE ZA LIČNI DOPRINOS U RAZVOJU OPŠTINE

Na svečanoj ceremoniji Prvi Oskar Srbije, koja je sinoć održana u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency u Beogradu, među počasnim poznatim ličnostima, koje su primile nagrade, našao se i prvi čovek opštine Bojnik Nebojša Nenadović.

Predsednik je ovo značajno priznanje dobio za lični doprinos u razvoju opštine Bojnik, ukupne infrastrukture i boljeg života građana. Posebno je pohvalio svoje saradnike za angažovanje i timski rad oko izgradnje i opremanja Industrijske zone u Kosančiću gde je među 90 lokalnih samouprava iz čitave zemlje ova opština dobila poverenje EU PRO uz finansijsko uloganje od preko milion evra.

Ovom prilikom, Nenadović je izjavio da je za vreme svog mandata opština Bojnik smanjila nezaposlenost kroz razne programe, unapredila infrastrukturu rekonstrukcijom puteva i do najudaljenijih sela, dovođenjem ulične rasvete, kanalizacione mreže, unapređenjem poljoprivrede i nastojanjima da se u podradanskom području razvije turizam. U tom kontekstu od neprocenljive vrednosti će biti izgradnja puta preko Radan planine kojim će se povezati Jablanički, Toplički i Nišavski oktrug. Posebnu zahvalnost Nenadović je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je razumeo potrebe opštiine i obećao svesrdnu podršku koju je i ispunio.

Planovi za naredne godine jesu dalje ulaganje u putnu infrastrukturu kao i poboljšanje kvaliteta života meštana opštine poručio je Nenadović i podvukao da će bez obzira na porodičnu tragediju i smrt brata nastaviti da radi istim tempom jer je vizija razvoja ovog kraja njegov prioritet svih prioriteta.

Ovo je prestižno priznanje koje nastavlja tradiciju nekadašnjeg Oskara popularnosti kultnog lista Radio TV revija. Organizatori su prilikom odlučivanja vodili računa o doprinosu svakog nagrađenog i oblastima u kojima su svojim autoritetom dali svoj lični pečat.

Kako je rekla proslavljena novinarka i autor mnogobrojnih emisija Snežana Dakić ovo priznanje je podstrek za dalji rad, a lično ona se posvetila i drugim sferama interesovanja.

Poznata glumica Nela Mihajlović koju pamtimo po maestralnim ulogama takođe je nagrađena ovim priznanjem.

Proslavljeno TV lice Lea Kiš ovaj oskar izdvaja od svih dosadašnjih nagrada.

Iva Štrljić koja je najavljena kao osoba iz kruga Beogradske dvojke naglasila je da je u svojoj karijeri ostvarila brojne uloge i dobila mnogobrojna priznanja, ali da je posebno ponosna na ovo.

Među nagrađenima su se našli protagonisti najpopularnijih TV serija poput Igre sudbine, Kola sreća, Crne svadbe i drugih, kao i brojni književnici, lekari koji su dali doprinos u borbi protiv pandemije korona virusa i naučni radnici.

Pored Nebojše Nenadovića za doprinos u razvoju lokalne samouprave našao se i veoma uspešan predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović koji je svoju opštinu uveo u red najrazvijenijih u Srbiji .

hotel Hyatt RegencyIva ŠtrljićLea KišNela MihajlovićPREDSEDNIK OPŠTINE BOJNIK NEBOJŠA NENADOVIĆPrvi oskar SrbijeSnežana Dakić