PREDSEDNK OPŠTINE BOJNIK NEBOJŠA NENADOVIĆ UPRILIČIO PRIJEM ZA MLADE KOJI ĆE PREDSTAVLJATI OVAJ GRAD NA TAKMIČENJU SRBIJA U RITMU EVROPE

Raduje činjenica što će se četvoročlana ekipa mladih iz Bojnika naći među 24 grada koji će se u Vranju predstaviti na Međunarodnom takmičenju Srbija u ritmu Evrope.

On je dodao da lokalna samouprava podržava sva nastojanja koja imaju za cilj afirmaciju mladih i talentovanih ljudi, a to potvrđuje i činjenica da su iz opštinskog budžeta izdvojena sredstva u iznosu od preko 500 hiljada  dinara samo za ovu manifestaciju.

Ekipa iz Bojnika će prema propozicijama takmičenja predstavljati Crnu Goru sa pesmom NO NAME Zauvijek moja.Danica Bejatović kaže da se ekipa intenzivno priprema , vežba i naročitu pašnju poklanja koreografiji.

Ovim mladim i talentovanim ljudima punu podršku pruža i Dom kulture u Bojniku, škole koje pohađaju, ali i građani koji će svojim SMS glasovima omogućiti njihov što bolji plasman u Vranju,ali i pobedu koju toliko priželjkuju, kako bi što bolje prezentovali svoj Bojnik.