PREZENTOVAN NAJNOVIJI BROJ SNS INFORMATORA

Na naslovnoj strani ovog broja nalazi se fotografija sa mitinga u Beogradu gde je podršku Aleksandru Vučiću pružilo više od 200.000 ljudi.

U ovom broju može se pročitati sve ono što je vezano za sednicu Glavnog odbora SNS-a na kojoj je predsednik ove partije Aleksandar Vučić za novog predsednika predložio Miloša Vučevića, koji je do tada obavljao dužnost potpredsednika SNS-a.

Na stranicama lista nalazi se podatak da je uveden direktan let od Beograda do Čikaga, a čitaoci se mogu informisati i o do sada najvećoj i najuspešnijoj predaji oružja u Srbiji.

Privlačenje novih investitora, unapređenje infrastrukture i otvaranje novih radnih mesta je prioritet vlade, rekla je u izjavi SNS Informatoru predsednica Vlade, Ana Brnabić.

Na stranicama lista je i rubrika SNS Panorama u okviru koje se nalaze rezultati lokalnih samouprava među kojima su i oni koji su postignuti u Leskovcu, ali i činjenica da je na 5. skupštini Gro SNS u Leskovcu za predsednika izabran Goran Cvetanović. Ono što karakteriše Gro SNS u Leskovcu su humanitarne akcije koje su nedavno  sprovedene od strane članova Saveta za društvene delatnosti i Saveta za zdravstvo, podržane od strane Foruma žena. Takođe u ovom broju zabeležena je poseta ministra Gorana Vesića i ambasadora Austrije Leskovcu.

Ovom prilikom aktivisti su razgovarali sa građanima i podelili ovaj broj glasnika SNS Informator.

SNS INFORMATOR