PREZENTOVAN NAJNOVIJI BROJ SNS INFORMATORA I NAJAVLJENA CENTRALNA PROSLAVA 14. ROĐENDANA STRANKE U LESKOVCU

U ovom broju SNS Informatora centralno mesto dato je istorijskom govoru predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama. Opširno je napisano i o prednostima inicijative Open Balkan i njenim prednostima za tri zemlje koje su na ovaj načlin blisko povezane. Osvrt je dat i na pomoć Srbiji koju su dali Ujedinjeni Arapski Emirati od milijardu dolara, a čitaoci se mogu informisati i o putovanju u     Tursku samo uz ličnu kartu.

U intervjuu koji je dala predsednica Vlade Ana Brnabić ističe se da će se Srbija sa krizom izboriti uspešnije nego bogate zemlje.

U rubrici SNS Panorama sa osvrtom na Leskovac opširno se piše o podeli 19 ugovora za omladinske projekte, čišćenju predbrana na reci Veternici i na Crcavačkom potoku kod Akumulacije Barje, završetku rehabilitacije puta Badince-Guberevac, početku radova u ulici 9 Jugovića u Leskovcu, pošljunčavanju puta od Barja do Oruglice, a takođe i o protekloj Roštiljijadi, String festivalu, kao i Traktorijadi.

Na kraju ove prezentacije rečeno je da će u petak 21. oktorbra u 18 sati u Hali Sportskog centra Dubočica u Leskovcu biti održana centralna proslava 14. rođendana SNS-a i da će događaju prisustvovati i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

Najnoviji broj SNS Informatora deljen je građanima koji su mogli da postavljaju pitanja i razgovaraju sa aktivistima.

informatorsns