PRIREĐEN SVEČANI PRIJEM ZA JELENU KARLEUŠU

Pre svečanog otvaranja Roštiljijade i koncerta Jelene Karleuše, priređen je prijem u kabinetu gradonačelnika Cvetanovića. On je gošći poželeo dobrodošlicu, kako je rekao, u grad koji krasi bogata i duga istorija, brojne prirodne lepote, mnogi spomenici kulture i vere, grad roštilja, ukusnih đakonija od paprike, ali pre svega grad koji je dobar domaćin, koji raširenih ruku i otvorenog srca dočekuje svoje goste.

Cvetanović je istakao da će koncert Jelene Karleuše biti pravi spektakl. Zahvalio se gospođi Jeleni na profesionalnosti i odličnoj saradnji  i izrazio nadu da će ona sa večerašnjeg nastupa poneti lepe utiske iz prelepog grada Leskovca.

Jelena Karleuša se zahvalila na lepim rečima i divnom dočeku i kazala da dugi niz godina nije  bila u Leskovcu i u ovom kraju, ali dobra namera, dobrih i  toplih  ljudi na svakom koraku su pokazali gostoprimstvo i ljubav prema njenom radu, što je, kako je istakla potvrdilo tvrdnje njenih koleginica koje su isto tako dočekivane u Leskovcu.

„Ja sam ovde došla na poziv grada, kako bismo Leskovac stavili na mapu velikih događanja u regionu i Evropi. Leskovac zaslužuje da bude centar sveta, da se o ovoj manifestaciji priča, ovo je pravi način da i ovaj deo Srbije prosperira u svakom smislu i kada je reč o turizmu, ugostiteljstvu, hotelijerstvu. Ja sam ovde da napravim dobar koncert i da zajedno podignemo svest o značaju Leskovca i uopšte juga Srbije. To je poenta svega“ – istakla je Jelena.

Pojedini predstavnici nacionalnih medija su se zanimali za njen privatni život na šta je Karleuša jednostvano rekla da nije ni vreme ni mesto da o tome priča.

Ona je, odgovarajući na pitanja novinara, najavila i dugoiščekivani album u narednom periodu.

 

JELENA KARLEUŠARoštiljijada