PROMOVISAN NOVI BROJ SNS INFORMATORA

Danas je na gradskom trgu u Leskovcu predstavljen i prolaznicima uručen najnoviji, julski broj glasila Srpske napredne stranke.

Detalje poslednjeg izdatog broja SNS Informatora predstavio je potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dragan Stevanović, u društvu predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac, Gorana Cvetanovića.

On je kazao da su i u ovom broju sublimirane aktivnosti stranke u Srbiji, gradovima i opštinama širom Srbije, u Leskovcu, i da je kao koordinator za Jablanički okrug ponosan što je obuhvaćen veliki broj aktivnosti:

„Pomenuti su davaoci krvi, privrednici, kotlarnica u Leskovcu. Podatak da je Leskovac bio domaćin ambasadoru Poljske. Pored leskovačkih, tu su i aktivnosti predsednika stranke Miloša Vučevića i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.“

Stevanović se danas osvrnuo i na aktivnosti Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i najavio da će u narednim mesecima biti realizovano nekoliko projekata i da je Ministarstvo na čelu sa ministrom Vesićem opredelilo oko milijardu dinara za infrastrukturne projekte na području Jablaničkog, Topličkog i Pčinjskog okruga.

„Ističemo da ćemo, s jeseni, krenuti u rekontrukciju putnog pravca od Leskovca ka Bojniku“, naglasio je Stevanović i dodao da će se raditi i putevi u opštinama Jablaničkog okruga.

,,Vama, gradonačelniče, želim da nastavite istim tempom kojim ste grad Leskovac vodili do sada, a izborni rezultati pokazuju da radite to na najbolji mogući način i ovaj velelepni stadion, koji ste imali priliku i čast da zajedno otvorite sa predsednikom Vučićem i njegovim saradnicima, govori o tome da je i predsednik i Vlada RS identifikovala jug Srbije kao deo Srbije za koji vredi živeti, boriti se, i ulagati u isti.“

Dodao je i da Srbija kreće sa izbornim aktivnostima i da se očekuje da će izbori biti održani brže nego što se očekuju, a da će pobeda biti ubedljivija nego prošli put.

Ovom događaju, koji GO SNS Leskovac organizuje redovno, prisustvovali su i članovi Jablaničkog okružnog odbora.

Nakon podele Informatora, u prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke, održan je sastanak predstavnika Jablaničkog okružnog odbora na kojem se razgovaralo o daljim aktivnostima i planovima za naredni period.

Dragan StevanovićGORAN CVETANOVIĆSNS INFORMATOR