PRVI MC PLAY PRODUCTION FEST ODRŽAN U LESKOVCU

U okviru Leskovačkih letnjih festivala, sinoć je održan prvi ,,MC Play Production Fest”. Festival je otvorila Sanja Milošević, član Gradskog veća.

„Ovo je sjajna prilika kako za druženje tako i za razvoj muzičkih talenata kroz kvalitetan muzički program i igru. Grad Leskovac uvek podržava, i podržavaće inicijativu kreativnih ljudi koji svojim znanjem, veštinama, dobrom i kvalitetnom organizacijom utiču na stvaranje udruženja koja doprinose razvoju talenata, ali isto tako i na konstruktivno korišćenje slobodnog vremena. Nadam se da će ovo postati tradicionalno takmičenje i manifestacija u okviru Leskovačkog leta – kazala je Miloševićeva.

Na festivalu su se predstavili polaznici muzičke radionice ,, MC Play Production” malci i juniori u klasi profesora Anđele Janković, a nakon toga se održalo takmičenje pevača od 9 do 35 godina, koje je organizovano u dve grupe: prva grupa ( od 9 do 15 godina ), druga grupa ( od 16 do 35 godina).

Žiri u sastavu prof. Dragana Mitić, prof. Nada Jovanović, prof. Anđela Janković i organizator festivala Marko Dimitrijević doneli su odluku o pobednicima.

Nagrada za pobednika prve grupe je pehar i kaver po izboru, a nju je osvojila Sofija Milenković.

Nagrada druge grupe za 1. mesto (pehar i autorska pesma u vrednosti od 2.000 evra) pripala je Lani Cvetković.

2.mesto (kaver po izboru u punom aranžmanu) pripalo je Stefanu Cekiću.
3,mesto (kaver po izboru, klavir i vokal) podelili su Miloš Nestorovski i Gabrijela Zdravković.

MC Play Production Fest