Prvi Moto skup koji je u našem gradu održan ispred SRC Dubočica ovog vikenda

Prvi Moto skup koji je u našem gradu održan ispred SRC Dubočica ovog vikenda u organizaciji Moto kluba Leskovac i TOL i pod pokroviteljstvom grada okupio je oko 1000 motociklista koji su prodefilovali gradskim ulicama. Želim svim učesnicma i posmatračima da uživaju u ovoj manifestaciji za koju se nadam da će, s obzirom na energiju koju nosi, postati jedna lepa tradicija koju će Leskovac negovati poručila je PR gradonačelnika Aleksandra Stojanović koja se u ime lokalne samouprave obratila bajkerima i brojnim gostima.

Bajkeri koji su poznati kao humani ljudi i rado učestvuju u mnogim humanitarnim akcijama što će nastaviti i ubuduće su u koloni sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem i predsednikom Skupštine grada Aleksandrom Đurovićem prodefilovali gradskim ulicama a nadmetali su se i u brojnim igrama vučenju konopca, kao i u najsporijoj vožnji, a posetioci su imali priliku da isprobaju i rodeo. Jedan od najzanimljivijih prizora su bili najmlađi bajkeri koji su se učestvovali u defileu i takmičarskom delu na dečjim motociklima. Predsednik Moto kluba Leskovac Momčilo Mladenović ističe da je zadovoljan odazivom bajkera i da će ovaj skup postati tradicija.

Brojni posetioci su uz motocikliste uživali i u celovečernjem koncertu, nastupu grupe S.N.A.P FM i poznate niške grupe Kerber uz stare i nove hitove, a naše su se komšije kako kaže Dragan Šepa, Gale rado odazvali pozivu leskovčana. izjava 10.23 bajkeri su 12.04 staro Dragan Šepa – Gale , grupa Kerber Ovom su prilikom prikazani i veoma vredni motori, od kojih neki koštaju više od 50 hiljada evra i ručne su izrade.