RADA MANOJLOVIĆ ODRŽALA KONCERT U OKVIRU GEJZERSKIH NOĆI

Trodnevne „Gejzerke noći“, najveća je  i najlepša kulturno umetnička i zabavna manifestacija u opštini Medveđa. Organizator je Turistička organizacija, a pokrovitelj opština Medveđa.

Druge večeri Gejzerskih noći najpre je nastupio Kamerni orkestar Amorozo uz pažljivo odabrani program popularne ozbiljne muzike.

Nakon ovog nastupa na pozornicu se popela pevačica Rada Manojlović koja je uz interaktivan odnos sa publikom i razmenu pozitivne enegrije držala pažnju posetilaca skoro dva sata.

Ređale su se pesme iz njenog opusa, ali i melodije kolega, a publika je zajedno sa njom pevala. Ova folk pevačica ugrejala je atmosferu ove hladne letnje večeri, a ono što je najviše oduševilo je njena neposrednost i spontanost.

Po završetku nastupa Rada Manojlović je u izjavi za medije kazala da joj je veoma prijatno bilo u Sijarinskoj Banji gde je publika toplo primila.

,,Ja sam prvi put u ovom kraju, i zato baš mislim da je možda zbog toga ovoliko naroda i došlo, iako je, moram da kažem, malo hladnija noć, ostali su do samog kraja, slikali smo se prilično dugo…I bilo je, što me posebno radovalo, i baš mladih, ali i onih i srednjih generacija a i malo starijih. Stvarno sam srećna zbog svog koncerta u ovom delu Srbije.“

Direktor Turističke organizacije opštine Medveđa, Mijajlo Minić,  je izrazio uverenje da će Gejzerske noći  još dugo popularizovati Sijarinsku Banju kao turističku destinaciju.

Gejzerske noćiRADA MANOJLOVIĆSIJARINSKA BANJA