RADOVE NA ASFATLIRANJU PUTA U SELU MRVEŠ OBIŠAO PREDSEDNIK OPŠTINE BOJNIK NEBOJŠA NENADOVIĆ

Ova deonica je dužine 1.600 metara, a vrednost investicije je 16 miliona dinara.

Kako je kazao Nenadović sredstva za asfaltiranje obezbeđena su u saradnji sa Ministarstvom bez portfelja za razvoj nedovoljno razvijenih područja, tako da opština izdvaja 8 miliona i isto toliko pomenuto ministarstvo.

Ovaj put biće moderan i završen u planiranom roku od 60 dana. Izvođač radova je 5D Vranje.

Kako je istakao Nenadović lokalna samouprava vodi računa i o ravnomernom razvoju opštine, a pre ovog puta Mrveš je dobio vodovodnu mrežu, uličnu rasvetu i kontejere za odlaganje smeća čime je dat doprinos i očuvanju zdrave životne sredine.

On je dodao da su danas potpisani ugovori i o dovođenju ulične rasvete u selima Ivanje, Obražda, Savinac i Zorovac čime se stvaraju uslovi za unapređenje kvaliteta života i rada meštana.

Predsednik Saveta mesne zajednice Mrveš Saša Aleksić naglasio je da je san meštana Mrveša da imaju asfalni put postao i realnost i daće to doprineti lakšoj saobraćajnoj vezi sa Bojnikom i dalje. On je rekao da ovo selo ima 40 domaćinstava, a stanovnici se najčešće bave voćarskom proizvodnjom.

Saša Aleksić je istakao da u selu žive i mladi ljudi i pozvao ih da ne napuštaju svoje domove jer će se rukovodstvo opštine Bojnik i dalje brinuti za podizanje kvaliteta života.

Mrveš