RADOVI NA ASFALTIRANJU DELA PUTA KROZ SELO GUBEREVAC SE NALAZE U ZAVRŠNOJ FAZI

Radovi na rekonstrukciji puta u dužini od 1.120 metara kroz selo Guberevac danas se privode kraju, a vrednost radova je 17,4 miliona dinara, kazao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je sa saradnicima obišao ove radove.

Kaka je ovom prilikom kazao Cvetanović ova deonica puta je bila u najgorem stanju, jer preko 40 godina na njoj ništa nije rađeno. On je dodao da su radovi počeli 1. juna, a rok za završetak je 75 dana što znači da će ova deonica biti završena pre roka.

O tehničkim karakteristikama ovih radova govorila je tehnički direktor JP Urbanizam i izgradnja Ljiljana Mihajlović koja je naglasila da je ova saobraćajnica veoma bitna za meštane ovog i drugih sela.

U selu Gornji Bunibrod rehabilitovan je put 2016. i 2018. godine u dužini od 800 metara, prošle godine je u ovom selu sanirana deonica od 500 metara, a radovi koji se sada izvode pokazuju da je lokalna samouprava spremna da izađe u susret stanovnicima ovog kraja, rekao je Zoran Stanković, predsednik Saveta mesne zajednice u Guberevcu. On je podvukao da će se na ovaj način unaprediti uslovi života i rada meštana.

Treba dodati i to da su u ovom mestu završeni i radovi na rasteretnom kanalu koji će rešiti problem poplava Tulovske reke, osveženi su i atarski putevi, a biće rekonsturisana i ograda na školi u Guberevcu.

Guberevac