RADOVI NA ASFALTIRANJU DEONICE PUTA PREMA VUČJU U DUŽINI OD 1,7 KILOMETARA BIĆE ZAVRŠENI DANAS

U toku je izvođenje radova na asfaltiranju deonice puta prema Vučju u dužini od 1,7 km, odnosno na deonici na kojoj je izvršeno demontiranje kocke i proširen kolovoz sa 5 na 6 metara.

Kako je kazao potpredsednik Skupštine grada Oliver Antanasijević ovaj put izgrađen je sredinom 20. veka i od izgradnje do sada, nije bilo većih i značajnijih ulaganja u njega. On je dodao da su prvo uređeni trotoari koji vode od hemijske škole do SRC Dubočice. Izvršeno je i demontiranje kocke na deonici dugoj 1700 metara, kolovoz na tom delu proširen sa 5 na 6 metara i u sredu je započeto asfaltiranje tog dela saobraćajnice koje se završava danas. Vrednost uređenja ove saobraćajnice iznosi 282 miliona dinara, a investitor je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja istakao je da su sa početkom građevinske sezone nastavljeni radovi na rekonstrukciji puta prema Vučju.On je podvukao da je najbitnije, da je započeto skidanje kamene kocke i sa asfaltiranjem. Ona je skinuta u površini oko 8000 kvadratnih metara. Očekujemo, kako je zaklujučio Nikolić da u toku dana budu završeni radovi na asfaltiranju.

Ove radove obišao je i gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović sa saradnicima.