RADOVI NA REHABILITACIJI KOLOVOZA LESKOVAC – LEBANE SU U TOKU

U toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu državnog puta Leskovac- Lebane, izvođač radova  je „Srbijaautoput“ iz Beograda, a finansijer ove investicije je Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je sa saradnicima obišao ove radove i tom prilikom istakao da se sa ovim poslovima krenulo intenzivno.On je dodao da je ukupna deonica dužine 4,6 km i da je vrednost ovog posla 176,6 miliona dinara, a da on podrazumeva aktivnosti koje počinju od Hisarskog kanala, sve do teritorije grada Leskovca, odnosno do Gornjeg Trnjana.

Direktor JP Urbanizam i izgradnja Novica Nikolić rekao je da će na ovoj deonici da se radi proširenje kolovoza, što je vrlo bitno zbog povećanja bezbednosti saobraćaja na putevima na 6,6 metara, zatim, izgradnja trotoara u naseljenim mestima, rekonstrukcija postojećih trotoara kroz Sinkovce i da će se rešiti odvodnjavanje.

Kako je zaključio Cvetanović zavisno od vremenskih uslova, završetak radova očekuje se na proleće. On je podvukao da se sa Putevima Srbije intenzivno radi i na Bulevaru Nikole Pašića i da je  završen put Leskovac-Vlasotince čija je vrednost skoro 2,5 miliona evra.

put Leskovac - Lebane