RADOVI NA REKONSTRUKCIJI VODOVODNE MREŽE U ULICI 10. BRIGADE U BOBIŠTU

Vrednost ove investicije je 1,9 miliona dinara, a biće rekonstruisano 134,4 metra.

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je pomenute radove sa saradnicima.

Ljiljana Mihajlović, tehnički direktor JP Urbanizam i izgradnja, istakla je da je investitor ovih radova grad Leskovac, izvođač preduzeće AD Crna Trava. Cevi, su od polietilena prečnika 110, i nakon polaganja istih izvršiće se, u saradnji sa JKP Vodovod, prevezivanje na tri čvora na postojeću mrežu. Nakon toga izvršiće se uzorkovanje vode i kada se dobije pozitivan odgovor o ispravnosti  vode za piće pristupiće se povezivanju korisnika.

Olivera Pešić se obratila kao član Saveta mesne zajednice, zahvalila se gradonačelniku Cvetanoviću što prepoznaje potrebe meštana Bobišta.

Ona je kazala da je za sve stanovnike Bobišta ova ulica od izuzetnog značaja. Neće biti veliki broj građana direktno priključen na vodovodnu mrežu, međutim radi se o tome da je ova ulica povezana i sa ostale 2, kao jedna vrsta kružnog toka i s obzirom na to da je u prethodnim godinama stalno dolazilo do pucanja vodovodne mreže, onda je dolazilo do situacije da veliki broj stanovnika ove ulice i privrednika nisu mogli da imaju normalan proces proizvodnje.

Pešićeva se osvrnula na navode Nenada Zdravkovića, odbornika u Skupštini grada Leskovca koji je izneo tvrdnju da se u MZ Bobište neplanski radi. Ona je argumentima pobila ove optužbe.

Kako je konstatovano grad Leskovac će i u narednom periodu voditi računa o unapređenju infrastrukture na čitavoj svojoj teritoriji.

BobišteVODOVODNA MREŽA