REKONSTRUKCIJA VODOVODNE MREŽE I U ULICI ZEKE BULJUBAŠE

U toku su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Zeke Buljubaše u naselju Podvrce. Radovi se izvode u dužini od 303 metara, vrednosti 4,2 miliona dinara.

 

Gradonačelnik Leskovca dr sci med. Goran Cvetanović je sa svojim saradnicima obišao pomenute radove, a prisutnima se obratila zamenica gradonačelnika dr Jasmina Ranđelović rekavši:

„Nakon rekonstruisanja vodovodne mreže, meštanima ovog kraja biće obezbeđeno, pre svega, redovno vodosnabdevanje, a i higijenski uslovi će se, samim tim, podići na viši nivo.

Grad Leskovac će nastaviti sa unapređenjem uslova i u ovom naselju, jer svi njegovi stanovnici zaslužuju jednake uslove za život.“

Zamenica Ranđelović podsetila je i da je nedavno u istom naselju završena i rekonstrukcija vodovodne mreže u ulici Porečkoj, vrednosti 4 miliona dinara.

U ime žitelja ovog naselja obratio se Januš Alilovića koji je rekao da u ovom naselju živi najveći broj Roma i da im mnogo znači sve što lokalna samouprava čini za njih. On se zahvalio i gradonačelniku Cvetanoviću:

„Gradonačelnik Cvetanović vodi brigu o romskoj populaciji i realizuje sve ono što obeća. Hvala mu na tome.“

LESKOVACULICA ZEKE BULJUBAŠEVODOVODNA MREŽA