RENOMIRANA FIRMA „MLADOST“ U LESKOVAČKOM NASELJU SOLIDARNOST OTVORILA JE SVOJ MALOPRODAJNI OBJEKAT

Danas je u Leskovcu otvoren novi maloprodajni objekat porodičnog proizvodno – trgovinskog preduzeća Mladost u čije opremanje je porodica Mitrović uložila preko 25 miliona dinara. Otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović sa saradnicima, koji je poželeo mnogo uspeha u daljem radu.

U ime Grada, obratila se Jelena Stanković, član Gradskog veća, koja je kazala da grad Leskovac pored razvoja u svim sferama društvenog života uspeva i da ostvari razvoj privrednog ambijenta. Ovom razvoju doprinose i porodična preduzeća koja zahvaljujući podršci lokalne samouprave postaju ili su već visokokonkurenta u oblastima u kojima posluju.

Vlasnik kompanije Mladost Srđan Mitrović, zahvalio se gradonačelniku Cvetanoviću na konstantnoj podršci i dodao da je ova kompanija  mala, privredna firma, lokalnog karaktera, koja želi da svojim prisustvom podrži društvenu zajednicu. Sve ovo ne bismo uradili da nije bilo te konstantne podrške.

U ovom supermarketu radiće 14 radnika, a tendencija je da se uz 50 njih koji rade u neposrednoj proizvodnji proširi delatnost firme.

kompanija Mladost