Renoviran plafon fiskulturne sale leskovačke Gimnazije

Dotrajali plafon fiskulturne sale, koji je ugrožavao bezbednost učenika i profesora leskovačke Gimnazije, renoviran je, a postavljeno je i novo osvetljenje.Vrednost izvedenih radova iznosi oko 675.720  dinara, a planira se i uređenje parketa u fiskulturnoj sali, u toku naredne godine.

Direktorka Gimnazije Dragana Cvetanović, zahvalivši se lokalnoj samoupravi na nesebičnoj pomoći i podršci u cilju obezbeđivanja što boljih uslova za boravak učenika u školi, i najavila za narednu godinu i zamenu parketa u fiskulturnoj sali.

,,Plafon je dotrajao i pretio je da ugrozi bezbednost učenika i profesora jer su manji i veći komadi otpadali sa plafona, pa su pretili da ozbiljno ugroze i učenike i nastavnike. Sanacija je brzo završena, za manje od dvadesetak dana je odrađeno 400 metara kvadratnih, u fiskulturnoj sali Gimnazije postavljeno je i novih 14 led reflektora, tako da je i osvetljenost bolja nego ranije“, kazao je šef Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj Bojan Tojaga.

Lokalna samouprava će i u narednom periodu kao i tokom nove 2019. godine nastaviti da ulaže u školske objekte na teritoriji grada.