Renovirane prostorije Muzičke škole „Stanislav Binički“ iz Leskovca – izdvojeno odeljenje u Lebanu

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović sa saradnicima obišao je renovirane prostorije Muzičke škole „Stanislav Binički“ iz Leskovca – izdvojeno odeljenje u Lebanu.

 „U Lebanu ova škola ima 90 učenika. Lokalna samouprava Opštine Lebane u saradnji sa muzičkom školom je adaptirala ovaj prostor tokom letnjeg raspusta. Vrednost radova je oko 350.000 dinara. Ova škola je u prostorijama Doma kulture, tako da je investitor Dom kulture u saradnji sa lokalnom samoupravom”.

Biljana Miljković, direktorka Muzičke škole „Stanislav Binički“ kaže da je u prethodnim godinama pokušavala da nađe neko rešenje za ovo odeljenje, ali je tek letos u tome uspela uz pomoć lokalne samouprave:

„Ja sam prezadovoljna, nije lako imati 90 polaznika u ovoj školi. Srećna sam što nakon ove škole učenici dolaze u Leskovac u srednju muzičku školu, a zatim i dalje na fakultete“.

Direktorka Muzičke škole Biljana Miljković dodelila je zahvalnice predsedniku opštine Lebane Ivanu Bogdanoviću i Ivani Krstić Stojković, direktorki Doma kulture „Radan“ u Lebanu, za uspešnu dugogodišnju saradnju.