Rukometaši ,,Dubočice,, u okviru Super A lige u subotu 14. septembra u 18 sati na svom terenu sastaće se sa ekipom ,,Šamota,, iz Aranđelovca

Rukometaši ,,Dubočice,, u okviru Super A lige u subotu 14. septembra u 18 sati na svom terenu sastaće se sa ekipom ,,Šamota,, iz Aranđelovca, kazao je na pres konferenciji sportski direktor leskovačkih rukometnih prvotimaca Saša Miljković.

On je naglasio da će 13. ovog meseca u 17,30 rukometaši ,,Dubočice,, odigrati svoj trening u Sali ,,Partizan.. i ujedno pozvao navijače da mu prisustvuju.Miljković je kazao da će derbi sa ,,Šamotom,, biti težak, ali je istvovremeno podvukao da su naši rukometaši i kondiciono i psihološki spremni za izazove jer je i grad prepoznao kvalitete ovog sporta.

Trener Rukometnog kluba ,, Dubočica Saša Pejčić ističe da je ekipa ,,Šamota,, veoma kvalitetna, ali izražava nadu da će leskovčani pobediti 14. septembra na svom terenu i pred svojom publikom.

 

Kapiten ekipe proslavljeni leskovački rukometaš Aleksandar Marinković i sadašnji juniorski reprezentativac Uroš Simić koji sada igra u postavi RK ,,Dubočica,, obećali su dobru utakmicu u subotu 14. septembra i pozvali publiku da ih bodri u što većem broju.