SAJAM ŠOPING CENTAR BIĆE OTVOREN 14. OKTOBRA

Čuvena Šajkača ili Okrugli paviljon, nekadašnje mesto održavanja sajamskih manifestacija, od početka 2019. godine prolazi kroz proces obnavljanja kroz koji je sačuvan karakteristični oblik leskovačkog sajma.

Kako je rekao gradonačelnik Goran Cvetanović prva faza radova podrazumevala je završetak hotela, usledilo je otvaranje kafića Promenada, treća faza odnosno rekonstrukcija ovog jedinstvenog objekta površine 5500 kvadratnih metara se privodi kraju. Leskovčani će dobiti prijatno i lepo mesto okupljanja na tri nivoa. U okviru Sajam šoping centra biće otvorene prodavnice poznatih brendova u dvadesetak lokala, restoran brze hrane, apoteke i parfimerije, dečja igraonica, knjižara, kuglana, a ceo poslednji nivo će biti namenjen i prilagođen deci i mladima.

Ovaj šoping centar će imati 80 parking mesta, a u planu je da se u okviru četvrte faze radova sagrade podzemne garaže i stambeno-poslovni kompleks na oko 21.000 metara kvadratnih, a u ovom kompleksu posao će dobiti 50 do 70 ljudi.

Miloš Marinković, PR kompanije Metla komerc, je na konferenciji za novinare kazao da će 14. oktobra zvanično biti otvoren Sajam šoping centar nakon 2 godine rada na 5500 kvadrata, a ono što je najbitnije je dolazak novih brendova  u Leskovac, to je Pjaca Italija, Aksa, jedan veliki brend, namenjen porodici, deci, igraonica i drugi sadržaji.

Čim se ovo završi počeće se sa izgradnjom podzemne garaže i nakon toga, sedmospratnica u tri lamele, ukupno 170 stanova.

Kako je zaključeno završetak celog kompleska očekuje se za godinu i po dana.

Sajam šoping centar