SINOĆ U LEBANU ZAVRŠENA TRODNEVNA MANIFESTACIJA PARADAJZ FEST

Drugo veče Paradajz festa u Lebanu obeležili su nastupi Ivana Milinkovića i Amadeus benda.

Milinković je pevač izvorne muzike, pop i operske muzike, bio je član grupe „Legende“ do 2019. godine kada je započeo solo karijeru.

Zatim su na oduševljenje mnogobrojne publike na binu izašli članovi Amadeus benda.

Veliko je zadovoljstvo i meni i mojim sugrađanima što su večeras sa nama članovi Amadeus benda, kazao je u izjavi za medije predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović.

Frontmen ovog benda  Bojan Tasić Džaja kazao je da je velika čast što nastupaju na prvom Paradajz festu, i da u Lebanu nisu gostovali dugo godina.

Tačno u ponoć članovi Amadeus benda i organizatori pripremili su iznenađenje klavijaturisti Bojanu Stanimiroviću povodom rođendana.

Trećeg dana Paradajz festa održano je takmičenje u pripremanju jela od paradajza, koje je održano duž šetačke zone, učesnice su uživale u pripremi ljutenice ali i džema od paradajza.

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović uručio je nagrade takmičarima, prva nagrada za najukusnijie jelo od paradajza pripala je Dušanki Stamenković iz Pertata, najteži paradajz od 1380 grama proizveo je Mihajlo Trajković iz Grgurovca i najlepše dekorisanu tezgu imalo je domaćinstvo Pejić i Cvetković iz Ćenovca.

Treće večeri nastupilo je KUD Razigrano kolo iz Medveđe, kao i mladi gajdaš Filip Bogdanović.

Trodnevna manifestacija Paradajz fest koja je po prvi put organizovana u Lebanu, opštini koja je po broju proizvedenog paradajza prva u Srbiji, sinoć je završena spektakularnim koncertom Dejana Petrovića i Big benda.

Ovu manifestaciju u protekla tri dana posetio je veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Za projekat „Paradajz Fest“ od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave opština Lebane dobila je iznos od 3.246.000 dinara, a iz sopstvenih sredstava za ovu manifestaciju izdvojila je dodatnih 3,6 miliona dinara.

 

„PARADAJZ FEST“AMADEUS BANDDejan Petrović i Big bend