SNP građanima Leskovca delio cegere

Omladina Gradskog odbora Srpske narodne partije u Leskovcu, podelila je na platou ispred Robne kuće oko 150 cegera za kupovinu, propagandni materijal i razgovarala sa građanima.

S obzirom da je period pripremanja zimnce odlučili da našim domaćicama poklonimo cegere sa željom da oni uvek budu puni svakodnevno na radost svih nas i njihovih porodica, kazao je predsednik Gradskog odbora Srspke narodne partije Aleksandar Pejčić. On je ovom prilikom podsetio da su zahvaljujući Kabinetu ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj koje vodi predsednik SNP-a i koje sa 55,4 miliona dinara finansira Program za promociju ženskog preduzetništva ministarstvo za inovacije i tehnološki razvoj, gradu Leskovcu odbrena sredstva od oko 7 miliona dinara.

Govoreći o projektu ženskog preduzetništva, predesednik GO Srpske narodne partije Aleksandar Pejčić, istakao je da će po raspisivanju Javnog poziva od strane grada, priliku da se prijave na ovaj konkurs imati sve zainteresovane žene, jer starosnog ograničenja nema kao i sve one koje imaju svoj biznis i koje planiraju da ga pokrenu.