SUTRA ĆE U BOJNIKU BITI ODRŽANA 26. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE

Odbornici će na ovoj sednici razmotriti Predlog Odluke o prvoj izmeni i dopuni Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2023. godinu, Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Drugu izmenu i dopunu Programa poslovanja JKP „Jedinstvo“ Bojnik za 2023. godinu sa finansijskim planom i programom subvencija, kao i Predlog Rešenja o davanju saglasnisti na Cenovnik pružanja usluga JKP „Jedinstvo“ Bojnik za 2023. godinu.

Na dnevnom redu su i predlozi Odluke o drugoj izmeni i dopuni odluke o budžetu opštine Bojnik za 2023. godinu, predlog Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine Bojnik za 2023. godinu i Predlog Rešenja o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine Bojnik, objavljivanjem javnog oglasa za prikupljanje pismenih ponuda.

Lokalni parlament će se izjasniti i o Predlogu Odluke o imenovanju zamenika predsednika Opštinske izborne komisije opštine Bojnik u stalnom sastavu,      Predlogu Odluke o izradi Plana detaljne regulacije solarne elektrane sa baterijskim skladištem „Solaris“.

Kao poslednja tačka dnevnog reda je Predlog Odluke o izradi Plana detaljne regulacije „Solarni park Bojnik“.

Početak sednice je zakazan za 10 sati u Ustanovi Dom kulture u Bojniku.

SEDNICA SKUPŠTINE