SUTRA ĆE U LEBANU BITI PRIREĐENO VEČE PROFESIONALNOG BOKSA POD NAZIVOM „SVOME GRADU“

Pod pokroviteljstvom Skupštine opštine Lebane, sutra će  na gradskom trgu u ovom mestu biti održana internacionalna revija profesionalnog boksa koja nosi naziv „Svome gradu“.

Tim povodom danas je izvršeno merenje učesnika ove smotre, nakon čega su im podeljeni priogodni pokloni Skupštine opštine Lebane koje je uručio predsednik opštine Ivan Bogdanović.

Na ovoj manifestaciji biće održana dva meča u  četiri runde i tri meča šest rundi, a učesnicima će biti dodeljeni pehari i honorari za nastup.

Na Internacionalnoj reviji profesionalnog boksa koja se u Lebanu održava po prvi put nastupiće bokseri iz Srbije, Belorusije i Mađarske.

Predsednik Skupštine opštine Lebane Boban Pejić koji je i predsednik organizacionog odboraove manifestacije na pres konferenciji je istakao je da će ovaj spektakl prenositi tv Arena sport 3, da su pripreme privedene kraju i da će takmičari nastupiti u 5 kategorija i to pero lakoj, lakoj, kruzer, srednjoj i teškoj kategoriji.

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović je naglasio da je u Lebanu otvoren nedavno prvi Bokserski klub „Radan“ koji ima veliku podršku lokalne samouprave. Bogdanović je podvukao da se ovakva manifestacija u Lebanu održava po prvi put i da će lokalno rukovodstvo nastojati da ona postane tradicionalna.

Predsednik Bokserskog kluba „Radan“ Darko Stanković kazao je da je ova revija rezultat njegovog nastojanja da se afirmiše boks i izrazio zadovoljstvo što se ona održava u Lebanu.

Ovu manifestaciju profesionalno je podržao Ljubiša Ignjatović, trener Bokserskog kluba Čip iz Beograda .

Predsednik Sportskog saveza opštine Lebane Dragan Cvetković naglasio je da je ovo izuztetan sportski događaj ne samo za Lebane, već i čitav jug Srbije.

Na ovoj pres konferenciji upućen je poziv građanima da dođu i uživaju u sportskim profesionalnim bokserskim borbama.