SUTRA ĆE U LESKOVCU BITI ODRŽANA OSAMNAESTA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA

 

Pred odbornicima će se na ovom zasedanju najpre naći Predlog Izmene i dopune Plana nabavki za ovu godinu.

Na zasedanju će biti razmatrani i Predlozi odluka o donošenuju plana detaljne regulacije za zapadni deo grada, ali će se raspravljati i o Predlogu odluke o izradi izmene i dopune Plana detaljne regulacije na građevinskom području za blokove 16, 17,18.19, 20, 21 i 29, kao i o Predlogu za usvajanje Akcionog plana upravljanja otpadom na teritoriji grada.

Odbornici će razmatrati i predlog detaljnog uređenja građevinskog zemljišta za ovu godiuni, ali i Predlog Srednjoročnog plana i programa uređenja građevinskog zemljišta za period od 2022. do 2025.  godine.

U okviru obimnog dnevnog reda biće podneti izveštaji Gradske uprave grada Leskovca, njegovih odeljenja, Javnih i Javno komunalnih preduzteća, kao i ustanova kulture za proteklu 2021. godinu.

Kao posebne tačke našli su se izveštaji privatnih prevoznika koji obavljaju usluge javnog prevoza u gradu, kao i Službe za budžetsku inspekciju grada, Izveštaj Doma zdravlja i Apotekarske ustanove za prošlu godinu i Javnog pravobranilaštva.

Na zasedanju će biti reči i o prekograničnoj saradnji između Leskovca i makedonskog grada Kriva Palanka sa ukazivanjem na prednost zajedničkog konkurisanja kod pristiupnih i predpristupnih fondova EU.

Zasedanje je zakazano za 9 sati u sali Narodnog pozorišta u Leskovcu.

Bratislav Leskić

Ovaj tekst podleže Zakonu o zaštiti autorskih prava