TRADICIONALNI VIDOVDANSKI PRIJEM ZA SPORTISTE

„Sportisti su najbolji promoteri grada i zato je osmišljen ovaj prijem za mlade ljude koji treniraju 21 individualni sport i neguju zdrave stilove života“, izjavio je gradonačelnik grada, Goran Cvetanović. Dodao je da, sport razvija ličnost i pomaže unapređenju zdravlja i duha.

Grad za sportske klubove izdvaja 120 miliona dinara zbog toga što je preduslov zdravlja i razvoja, stvaranje uslova za bavljenje sportom. Kruna svega biće fudbalski stadion čiji se završetak planira za kraj ove ili početak naredne godine. U ovaj projekat, angažovanjem predsednika Srbije, uloženo je 2 i po milijarde dinara.

Cvetanović je na ovom prijemu posebno pozdravio mališane iz dijaspore, učesnike Kampa RTS Krosa, koji se ove godine održava u Leskovcu.

Prisutnima su  se je obratile i Iva Petković, iz Plivačkog kluba Leskovac, i Tanja Antić, iz Atletskog kluba Dubočica.

One su  naglasile da je velika čast predstaviti grad Leskovac i izrazile zahvalnost gradonačelniku Goranu Cvetanoviću na podršci.

U ime dece iz  Španije, Francuske, Italije, Danske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije i Republike Srpske, koja borave u Kampu RTS Krosa u našem gradu, na gostoprimstvu je zahvalio Andrej Ignjatović iz Italije.

Ovo je bila prilika  da leskovački mladi sportisti i njihovi gosti naprave zajedničku fotografiju sa gradonačelnikom.

Vidovdanski prijem