U BOJNIKU ĆE SUTRA BITI ODRŽANA 16. SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE SAZVANA PO HITNOM POSTUPKU

Odbornici će najpre razmotriti Predlog Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Opštinske izborne komisije opštine Bojnik u stalnom sastavu. Pred lokalnim parlamentom naći će se i Predlog Odluke o zaduživanju opštine Bojnik za finansiraanje tekuće likvidnosti, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji opštine Bojnik, kao i Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o komunalnim delatnostima na teritoriji opštine Bojnik.

Odbornici će imati mogućnost i da učestvuju u usvajanju Predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o opštinskim putevima, ulicama i nekategorisanim putevima, kao i usvajanju Odluke o izmeni i dopuni srednjeročnog programa uređivanja građevinskog zemljišta.

Kao posebne tačke dnevnog reda našli su se i Predlog Odluke o izmenama i dopunama Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2022. godinu,          Predlog Odluke o utvrđivanju potreba za trajno rešavanje stambenih pitanja izbeglica i interno raseljenih lica, Predlog Lokalnog akcionog plana za unapređenje položaja izbeglih i interno raseljenih lica i Predlog Odluke o određivanju visine ekonomske cene boravka dece u PU „Đuka Dinić“ Bojnik za kalendarsku 2022. godinu.

Početak sednice zakazan je za 10 sati, a ona će se uz puno poštovanje epidemioloških mera održati u Ustanovi doma kulture.