U BOJNIKU DANAS URUČENE GODIŠNJE SPORTSKE NAGRADE

Na svečanosti koja je upriličene u Sportskoj hali u Bojniku obratio se najpre Boban Petrović, pomoćnik predsednika opštine koji je izjavio da ova lokalna samouprava veliku pražnju poklanja sportu i zdravim stilovima života.

Predsednik Sportskog saveza opštine Bojnik Dejan Arsić istakao je da se ova lokalna zajednica može pohvaliti brojnim sportistima i omasovljenjem sporta.

Za najboljeg sportistu opštine Bojnik u 2021. godini poglašen je Nikola Denić osvajač velikog broja medalja na regionalnim i svetskim takmičenjima, Najbolja sportistiknja je Mila Petrović koja je svojim izuzetnim zalaganjem i kvalitetom izrasla u jednu od najboljih igračica Ženskog odbojkaškog kluba Pusta Reka.

Među nosiocima ovog prestuižnog priznanja našao se je i Strahinja Jovanović koji je proglašen za najbolju sportsku nadu Bojnika, kao član mlađih kategorija FK Pusta Reka Bojnik.

Za najboljeg sportskog stručnjaka proglašen je Saša Dajević iz redova trenera, profesora fizičke kulture, a i zbog angažovanja na postizanju izuzetnih rezultata u planinraskom sportu za licenciranje i obuku preko 100 planinara u protekloj godini.

Stonoteniski klub Pusta Reka najbolji je sporstki kolektiv u protekloj godini koji je svojim odličnim rezultatima zaslužio ovo prestižno priznanje.

Na ovoj svečasnosti uručene su i zahvalnice za unapređenje sporta koje su dobili: Zoran Golić. Predrag Đorđević, Nenad Jovanović, Košarkaški klub Pusta Reka, Dragan Stojanović, Dalibor Ljubenović, Dragan Milenković za životno delo, Slobodan Tošić, takođe za životno delo, Stojan Vidanović, USH Bojnik, Dragan Živković i Srđan Ivković.

Kako je rečeno opština Bojnik će i dalje nastojati da podstiče zdrave stilove životra i unapređuje sport na svojoj teritoriji koja ima potencijal za uspehe na ovim poljima.

SPORTSKE NAGRADE