U Bojniku po prvi put uručene godišnje sportske nagrade

Sportski savez opštine Bojnik za sportistu godine proglasio je Vladana Živkovića iz Stonoteniskog kluba Pusta Reka, dok je titula sportistkinje godine prpala Anabeli Stevanović iz Karate kluba Pusta Reka.

Kolektiv godine je prema oceni Sportskog saveza Bojnika Biciklističko –planinarski klub ,,Zmaj sa Radana” mlada nada je Veljko Davidović iz Fudbalskog kluba Pusta Reka, dok je za sportskog radnika izabran Igor Zdravković trener Karate kluba Pusta Reka.

Na svečanosti dodele nagrada u novootvorenom prostoru Sportskog centra u Bojniku zaslužnim pojedincima, sportskim kolektivima i obrazovnim ustanovama uručene su i zahvalnice za doprinos u razvoju sporta sa posebnim akcentom na omasovljenje školskog sporta.

Kako je tom prilikom kazao predsednik opštinskog Sportskog saveza Dejan Arsić lokalna samouprava i posebno predsednik opštine Nebojša Nenadović i predsednik Skupštine opštine Dejan Stojanović dali su poseban doprinos unapređenju sporta i njima su uručene posebne zahvalnice.

Predsednik Skupštine opštine Bojnik Dejan Stojanović naglasio je da je prioritet lokalne samouprave da se unaprede uslovi za razvoj sporta kod mladih.

Sportski savez opštine Bojnik je po prvi put organizovao svečanu podelu godišnjih nagrada za sportiste, a ona je upriličena u novoopremljenom prostoru koji će takođe služiti za okupljanje mladih ljudi Bojnika i okolnih mesta.