U CENTRU GRADA DANAS PREZENTOVAN NAJNOVIJI BROJ SNS INFORMATORA

Na naslovnoj strani ovog lista našla se izjava predsednika Srebije Aleksandra Vučića posle sednice Generalne skupštine UN u kojoj on nakon epske borbe navodi da mi nismo genocidan narod.

Na stranicama SNS Informatora našli su se i podaci koji govore o ubedljivoj borbi na lokalnim izborima širom Srbije, a velika pažnja posvećena je poseti našoj zemlji predsednika Kine SI Đipinga prilikom koje je najavljena sveobuhvatna saradnja dve zemlje.

Pažnju u ovom broju zavređuje i izjava predsednika Vlade Srbije Miloša Vučevića da članstvo u EU i dalje ostaje strateški cilj naše zemlje.

U odeljku SNS Panorama čitaoci se mogu informisati sa aktivnostima SNS-a i lokalnog rukovodstva u Leskovcu.

Tako su veoma bitni radovi na rekonstrukciji Opšte bolnice koje je obišao gradonačelnik dr Goran Cvetanović, a ne manje je vredno i priznanje koje je prilikom Međunarodnog dana Roma uručeno Cvetanoviću.

U ovom segmetnu može se saznati i sve o poseti učenika leskovačke Ekonomske škole i volontera za mlade Skupštini Srbije, kao i o novim  dečijim igralištima koja su izgrađena i otvorena širom našeg grada.

Ovom prilikom najnoviji broj SNS Informatora deljen je građanima koji su mogli da postavljaju pitanja i iznose sugestije.

SNS INFORMATOR