U CENTRU GRADA KONFERENCIJU ZA NOVINARE ODRŽALA JE KOALICIJA OKUPLJENA OKO STRANKE SLOBODE PRAVDE

Poslanički kandidat ove koalicije Jelena Spirić naglasila je da promene u Srbiji moraju doći na predsedničkim i parlamentarnim izborima. Oko neophodnosti promena je saglasna sva opozicija koja se sinoć sastala i razgovarala o kontroli izbornog ciklusa. Opozicione stranke imaju svoje advokatske timove koji će reagovati na svaku nepravilnost naglasila je Jelena Spirić.

Ona je podvukla da je posebna pažnja posvećena u programu SSP-a mladima koji se moraju uključiti i sve segmentre društva.

Stefan Ružić, advokat i član Pravnog tima SSP-a i Koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije naglasio je da opozicija ima saznanja da će se na izborima 3. aprila sprovesti mnoge, kako je on kazao nezakonite radnje poput takozvanih fantomskih poziva, zastrašivanja i pretnji biračima.On je podsetio da je za ova krivična dela propisana kazna od 6 meseci do 5 godina zatvora.

Da bi se sprečile nepravilnosti kao što su pozivi koji su građanima stigli na adresu za nepoznata lica da iste odnesu u Policijsku upravu ili pravnim timovima opozicionih stranaka.