U CENTRU LESKOVCA DANAS PREZENTOVAN NAJNOVIJI BROJ SNS INFORMATORA

Centralno mesto u ovom broju dato je nastojanju predsednika Aleksandra Vučića da se podigne životni standard građana, a u skladu sa tim na naslovnoj strani našla se izjava predsednika da će prosečna plata u Srbiji biti 1.000 evra do 2025. godine.

Velika pažnja i listu poklonjena je našoj najstarijoj populaciji i povećanju penzija od 20,8 odsto i uvođenje penzionerske kartice koja pruža brojne olakšice.

Na stranicama novog SNS Informatora čitaoci se mogu informisati i o novoj rundi pregovora u Briselu i onome što nudi Francusko-nemački predlog za rešavanje pitanja na Kosovu i Metohiji.

Nastup na Međunarodnom sajmu u Abu Dabiju, poseta predesednika Češke Miloša Zemana i plan od 10 tačaka za odbranu Srbije su takođe pitanja koja su zastupljena u ovom broju.

Analiza strukturnih projekata iz oblasti infrastrukture koja se odnosi na izgradnju auto puteva u našoj zemlji, privlačenje stranih investitora, stabilna monetarna politika i osavremenjivanje zdravstvenog sistema su takođe pitanja koja se analitički obrađuju u ovom broju.

Posebna pažnja poklonjena je i lokalnim samoupravama u rubrici SNS Panorama gde se govori i o rezultatima u Leskovcu koji može poslužiti kao primer dobre prakse.

Aktivisti SNS-a delili su ovaj broj prolaznicima na gradskom trgu i odgovarali na njihova pitanja.

SNS INFORMATOR