U CENTRU ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE U LESKOVCU URUČENE DIPLOME UČENICIMA UČESNICIMA NA SVIM NIVOIMA TAKMIUČENJA IZ MATEMATIKE

Kako je istakla predsednica Društva matematičara Jablaničkog okruga Anđela Mitić Mladenović danas je oko 800 mališana od 4. do 8. razreda primilo diplome jer su na svim nivoima znanja pokazali izuzetne rezultate.

Ona je podvukla da su ovi rezultati plod njihovog, ali i rada nastavnika i dodala da posebnu pohvalu zasluđuje šestoro učenika koji će sledeće subote u Kraljevu uzeti učešće na državnom takmičenju.

Učenici spremno dočekuju državno takmičenje u Kraljevu, ističu da nemaju tremu jer su do sada vredno radili, a finiširaće svoja znanja još nedelju dana.

Direktorka Centra za stručno usavršavanje Anđela Kostić Minić  je u ime ove institucije poželela učenicima puno uspeha na predstojećem državnom takmičenju i dodala da su vrata centra uvek širom otvorena za sve mlade talente.

Dodeli diploma pristvovali su i roditelji, a učenici koji su se plasirali na državna takmičenja posebno su se obradovali nagradnim putovanjem u Beograd koje će 26. maja organizovati Naučni klub Centra za stručno usavršavanje.

Bratislav Lekić
Ovaj tekst podleže Zakonu o zaštiti autorskih prava
CSU