U HALI PARTIZAN OBELEŽENA EVROPSKA NEDELJA SPORTA

Povodom Evropske nedelje sporta, hala „Partizan“, u čiju rekonstrukciju je uloženo oko 70 miliona dinara je danas bila prepuna mladih sportista jer su u njoj održani  susreti leskovačkih sportskih klubova na kojima je učešće uzelo  preko 100 mladih sportista.

U ime gradonačelnika Leskovca i lokalne smaouprave prisutnima se obratio član Gradskog veća Aleksandar Pejčić. On je naglasio da se lokalna samouprava veoma odgovorno odnosi prema svim sportistima, sportskim radnicima i sportskim objektima u našem gradu, što se mnogostruko isplatilo jer grad trenutno ima nekoliko klubova koji se takmiče u saveznom i republičkom rangu.

Prisutnima se obratio i mačevalac Mihajlo Mladenović. On je naglasio da je član kadetske i juniorske reprezentacije Srbije, a od nedavno i sudija A kategorije mačevalačkog sporta za oružje sablja. Mačevanjem se aktivno bavim od 2014. godine, kazao je Mladenović i dodao da vredno trenira, a za to vreme je osvojio brojne nagrade.

Kako je ovom prilikom konstatovano grad Leskovac pruža izuzetnu podršku u razvoju sporta, a sa tom praksom nastaviće se i u narednom periodu.

Evropska nedelja sporta